Google'da Yeni Dönem

Google, Play Store uygulama mağazası arama sonuçlarında uygulama yükleme paketinin boyutunu ve derecelendirmesini gösterecek.

Google Play Store Arama Sonuçları Değişiyor

Google Play Store Arama Sonuçları Değişiyor
Google Play Store, arama motorunda yapılan sonuçlarda yakın zamanda uygulama puanları, boyut ve indirilme adedini de kullanıcılara gösterecek. Önceden sonuçlarda görüntülenmeyen bilgiler, uygulamanın kendi mağaza sayfasını açtığımızda görebiliyorduk.

Mobil ağda veya herhangi bir şekilde güncel internet kotamız kısıtlıyken, büyük boyutlarından dolayı uygulama veya oyunu indirmeniz mümkün olmayabilir. Uygulamaların boyutlarına tek tek bakmak yerine, uygulama boyutlarını aradığımız listede görebilmek daha iyi olacaktır. Google Play Store da en başından beri sunulması gereken bu özelliğin Play Store'a gelmesi, kullanıcılar için faydalı olacak.

Yenilik, sunucu taraflı bir değişiklikle etkin hale getirildiğinden herhangi bir güncelleme indirmeden size ulaşacak. Buna karşın ilginç biçimde uygulama boyutlarının Almanya'da görünmediği, puan ve indirme sayısının ise göründüğü belirtiliyor.